

ΥΛΙΚΑ:
Φέτες ανθότυρου
αλεύρι
λάδι
θυμαρίσιο μέλι
κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε σε φέτες, πάχους ενάμιση δακτύλου, τον ανθότυρο. Αλευρώνουμε τις φέτες. Ρίχνουμε τις αλευρωμένες φέτες σε καυτό λάδι και μόλις πάρουν λίγο χρώμα τις βγάζουμε στο πιάτο. Αμέσως ρίχνουμε θυμαρίσιο μέλι επάνω τους και λίγη κανέλα.
ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΥΠΑΣ
ΑΦΟΙ ΓΥΠΑΡΗ Ο.Ε.
ΑΣΗ ΓΩΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΤΗΛ. 28310 82213, FAX 28310 82272
info@gyparaki.gr
© 2019 Gypas. All Rights Reserved. / Designed By Food For Thought